Jaså

Pratade nyss med den tossiga gamla modern i telefon. Hon opererade sitt vänstra gråstarrsöga igår. Och jag var med i alla turer, inklusive återbesöket idag. Hon berättade detaljer om det hela. Detaljer som bara finns i hennes värld. Men så fick och får det vara. Hon får prata om vad hon vill och hur hon vill. Jag gör allt för att vara följsam. Det är ändå en ynnest att hon pratar - många dementa tappar ju sina ord. Så jag hm:ar och håller med. Medan jag skriver vid datorn. Två flugor på smällen , typ. Men det upptäcktes:

- Hallå, du kan väl åtminstone säga "jaså" ibland!

Kommentarer
Postat av: Maja

Förstår precis vad du menar. Låter som mig när jag "pratar" med en av mina anhöriga. Sonen brukar fråga var det "hon" nu igen?

2008-10-02 @ 20:20:38
Postat av: Jellon

Hi hi - mitt i alltihop är hon ju helt underbar. Och du är än mer underbar. Dessa "tossiga"-texter är mina absoluta favoriter. Jag älskar dem. Stora kramen och ses i morgon för melodikryss :-) Kram Märit

2008-10-03 @ 10:22:32
URL: http://jellon-jellon.blogspot.com
Postat av: Airam

Jellon - AD, det ante mig. Du har så städad och snygg blogg ;-) Morsan är på sätt och vis underbar. Vi mår båda gott åt att återge tossigheterna här. Ibland läser jag högt för henne och det är så befriande när hon gapflabbar.



Imorrn, tar vi det! Kramar till favvojellonet

2008-10-03 @ 20:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0