Monsterkompakt

Olympus SP-590 UZ (klickbar länk)26 x zoom är som gjort för mig.
Vill ha!

Liksom jag vill ha fotokursen som
går av stapeln hemma i tevesoffan.

Money, money, money...

Säg mig: är Olympus en "bra" kamera?

Kommentarer
Postat av: Anna

Min förr förra kamera var en Olympus mju, när den första modellen kom. Är ju ingen expert precis, men jag var verkligen mycket nöjd med den. Kanon fin bildkvalité. Olympus gör ju också medicinsk utrustning (gastroskop och så)och är väl rätt ansedda på den fronten. Det är svårt med kameror tycker jag. Är själv i valet och kvalet just nu. Hör gärna av dej om du har några tips eller "otips" ;)

2009-01-09 @ 15:26:53
URL: http://semlan72.blogspot.com/
Postat av: Airam

Anna - Jag har en Sony cybershot med 12x zoom nu. Står i valet o kvalet att köpa till ett objektiv, men det som smakar kostar oxå. Att satsa på den hyggligt prisvärda Olympus:en är kanske att handskas lite vettigare med penningarna. Förutom att jag fick sånt förfärlligt habegär av den L Älskar annars min Sony. Den är lättmanövrerad och en aning mindre än andra kompakta digitalkameror. Den tar fina bilder och zoomfunktionen är kalas.

2009-01-09 @ 15:33:27
Postat av: Anna

Ja visst är den sjukt ruskigt prisvärd!! Är i valet och kvalet är om jag verkligen behöver en klumpigare systemkamera (som jag hade) eller om det helt enkelt räcker med en fick- (och -plånboks ha ha) vänligare modell. Jag är ju trots allt inget fotoproffs. (Även om man drömmer om att man kan bli ;) )Men du har så rätt. Habegäret är inte att leka med ha ha

Kram och lycka till! Ser med spänning fram emot vad det blir :)

2009-01-09 @ 15:47:00
URL: http://semlan72.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0