Griljeringstips

Blanda några klickar (3-4 msk) av olika favoritsenapsorter.
Tillsätt i runda slängar: 
1 äggula
2 msk sirap
2 msk potatismjöl
3 msk ströbröd
en smula nymald peppar

Rör samman och låt stå för att svälla medan skinkan lugnar och svalnar sig. Skär bort svål och fett. Torka av ytan med hushållspapper och kleta på ovanstående. Sikta över rikligt med ströbröd och...... om ingen ser Dig; blås försiktigt bort överflödiga smulor.

Griljera tills ytan fått ordentlig färg och knaprig yta.

Avnjutes bäst varm på macka av hembakt bröd, alt julknäcke och till ett glas iskall must.
               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0