Morgonsur

Måste korrigera min diet idag. Orkar inte med att vakna med magkatarr vareviga morgon. Min mage är inte kompatibel med Skaldeman´s idé om att uteslutande gå på protein & fettdiet. Jag mår bra i övrigt och sympatiserar till fullo med att kolhydrater i form av socker och mjöl inte heller är min grej. Men jag behöver lite fil i den knorriga maggen och lite mjölk  kaffet. Och en å annan grönsak, även från under jord.

När man har så mycket magkatarr att magsyrorna stiger ända upp till frisyren och efterlämnar sig den värsta av skallebang, då kan man förstå att det behövs en lite korrigering.
Jag är alltid väldigt kaffesugen på morgonen och särskilt lediga dagar smakar kaffetåren extragott, men idag har det fått duga med thé. Det berättar definitivt om graden av katarr för den här damen. Sur, är bara förnamnet.

Nä, idag ska jag till frukost istället för ägg & bacon, äta lite fil. Bara tanken känns befriande. Fil smakar surt men innehåller rikligt med basiskt kalium. Jag vet att det kommer balanseras upp där nere och att jag till och med kommer att känna när vätskorna blir neutrala. Just nu känns det som om jag har ett Ph på minus nittioelva..... typ.

Åh, vad det ska bli skönt att slippa mag och skallebang resten av helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0