Resväska/Skor

Det är egentligen inte ett måste med ny resväska för min del. Den gamla kan duga (iaf om jag spänner en rem runtom) även om jag är rädd att den skall komma åkande på väskbandet som en annan sandwich. Eller så kan man ju låna sig någons fräschare väska om det vill sig. Eller så kan man packa i en mer trunkaktig bag.
Men vad gör man när förälskelsen slår in. Man kärar ner sig såklart. Och denna gång blev objektet en resväska i senaste snitt.
Tog en runda på stan igår. Hos Wedins mest centrala butik stod den och flörtade med mig. Priset 850spänn är överkomligt tycker jag, men just nu har de erbjudande om "Köp tre betala för två" och det enda i den butiken som dög igår var just resväskan. Retligt värre.
Idag på lunchen stack jag till nästa Wedinaffär. Mest för att kolla om de hade samma sortiment av resväskor. Döm om min förvåning när jag hittar tre (!?) par skor som det just nu känns som om jag inte kan leva utan. I en Wedinaffär som inte har resväskor !
Avsatte i stort sett hela lunchtimmen hos Wedins. Ett par sandaler kan jag visst leva utan, men de andra två par skorna måste jag ha. Tjejen i kassan förstod. Så vi överenskom att jag köper resväskan i den första butiken och får via kvittot köpa skorna i den andra. Det vill säga betala för ett par och erhålla de billigaste gratis.
Sprang resterande minuter till butik ett. Och där fanns endast ett ex av önskeresväskan kvar. Men i fel färg såklart. Det har baske mig gått troll i hela min Wedinrelation tror jag. Nåja, tjejen i den butiken skulle hålla väskan tills imorgon. Bekymret är att dojjorna bara hålls tills ikväll kl 19:00.

Jag ska Vibträna kl 17:00.
Butik två stänger 18:00
Och däremellan skall jag ha bestämt om väskan ska bli min.

Hmm, välfärdsproblem IGEN !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0