Blogteman

Jag tycker faktiskt inte om den här bloggen. Det stör mig att estetiken inte överensstämmer med min vision. Och det stör mig än värre att utbudet, valmöjligheten är så smal. Ännu mer nu när jag är avis på de som har rasande konstnärliga utseenden på sina.
Att läsa bra bloggar är en sann njutning för mig, bloggfluktare som jag är. Nä, förresten alla bloggare är väl mer eller exhibitionistiskt lagda och däri ligger åtminstone för mig även att smygtitta på andras. Sicken fetisch !
Nåja, när jag då begränsas att presentera min bokstäver och åsikter via ett förvalt utseende hämmas jag. Det ska se ut som det känns. Eller kännas som det ser ut.
Maträtterna som är på min förstasidas överkant är bara ett exempel jag inte orkar se längre. Funderar på att byta blogportal helt enkelt. Men vet inte vart allt skräp tar vägen som jag har arkiverat sen snart ett år.

Ett annat tema för kvällen är allt jag har lust att skriva om. Försökte tidigare, men kom inte in här av nån anledning.
Allt har en mening: nyinköpta plantor blev därför satta i balkonglådor och amplar istället. Men under tiden detta blev gjort pockade flera teman upp att få komma på pränt. Fd svärmors fula planteringar tex. Färgblindhet som gör att just jag leder intern tävling i Sobics. Stora vs små penisar. Och utifrån absoluta favoritserien på mitt absoluta favvospråk danska, vill jag skriva om Krönikan och alla sköna känslor den väcker hos mig. Den nyligen passerade dagen har visat sig från sin allra värsta sida idag, men jag har bara skrattat åt det handikapp, frustration och uppgivenhet ett kraschat digitalt dokumentationssystem kan skapa.
Vidare vill jag skriva om Thorvall, knäproteser, torparstugor, löständer, magkatarr, gendefekter, supermoderna dildos, hundlängtan, kantareller, norrland och B-vitaminer.

Förutom allt nytt jag vill ha just idag: Tantcykel, Ipod, brun skinnsoffa, Blå Blomkaffekoppar, parkettgolv i hallen, årskort på Vibhälsan, tvättmaskin och ny dammsugare.
Men så var det första spåret på skivan jag puttade igång när planteringen satte fart tidigare ikväll: Cornelis med Du kan ingenting, ta med dig dit Du går.....

Så det ska jag väl inte blogga om? Fast önskningar kan vara = frustration som kan vara = enorm lycka om det slår in. Den som aldrig frustreras upplever väl heller aldrig tillfredsställelse och lycka?

Jag ska i alla fall försöka blogga om det fetstilta här ovan. Men allra först (imorgon) ska jag blogga om nya realityserien där bönder söker lämplig bondmora på Tv4. Jag som bergis trodde som riktigt ung att det - bondmorelivet var min spikade framtid. Få vet att jag i Svenska Blå Stjärnans tecken tentade av alla sorters kor, som tonåring.....

Nattinatti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0