Idoler

Lillebror som är lite speciell på så vis att han koncentrerar sig på detaljer. I stort och smått här i livet, avslöjade att han hade fått ett favoritband. Som kammade hem 10 på en skala 1-10.

Queen !

Och i mig fick han bums en själsfrände.
Vi googlade och youtube:ade.
Och lärde oss allt.
Han fick lära sig att Freddy Mercury hade spelat in en skiva med en operastjärna: Montserrat Caballe. Och vi lyssnade. På Barcelona.
Lillebror stod alldeles still bredvid datorn. Helt utan minsta fysisk aktivitet. Han var svår att läsa. Och gav inte minsta vink om den var bra eller ej. Först när låten hade klingat ut kom det:

- I melodifestivalen får låtarna inte vara mer än tre minuter långa. Den är 4:35. Synd. Annars hade den vunnit.


Kommentarer
Postat av: Zac

Queen och i synnerhet Freddie är eviga kungar på rockscenen. Skaffa 'Rock in Rio' hög volym och du får gåshuden på köpet! Killarna visste hur man driver en publik.
Själv älskade Freddie opera över allt annat - möjligtvis inte sina katter... "Jag är musikaliskt prostituerad" sade han själv. Rockens bästa och känsligaste röst dog tyvärr 1991. *sörjer*
//Zac

2007-08-26 @ 10:54:22
URL: http://wiktzac.blogspot.com/
Postat av: Di

Ja Queen är fantastiska rockare...synd att han är borta Freddie menar jag..Men du har en utmaning hos mig, och jag hoppas du antar den. Din matblogg var fin! MMMums...goda saker där. Ha en underbar kväll.

2007-08-27 @ 20:11:22
URL: http://diqueen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0