G

Mindre än en vecka efter hemsktentan är den rättad
och utlagd på studentcentralen.

Imponerad av kursansvarig är bara förnamnet.
Hon ska ha medalj !Och kanske oxå jag.
Som rodde 7,5p iland.
Sådär bara...

Kommentarer
Postat av: Anna

Gratulerar till toppbetyget! Färdig DSK nu då!? :)

2008-12-19 @ 02:00:10
Postat av: Airam

Anna - ånej, det är två terminer kvar. Inkl en D-uppsats. Och det är 3p kvar på farmakologipaketet. Fast, det sker i seminarieform och är alltså buslätt jämfört med ovanstående.

2008-12-19 @ 06:54:23
Postat av: Jellon

Grattis till sköna poäng!

2008-12-19 @ 14:40:53
URL: http://jellon-jellon.blogspot.com
Postat av: Airam

Jellon - jag det är riktigt jäkla skönt det här. Tack söta ;-)

2008-12-19 @ 18:26:19
Postat av: Maja

Åh va glad jag blir för din skull. Som du har kämpat denna termin så är är du så värd detta betyg :o) Grattiskram!

2008-12-19 @ 20:22:41
Postat av: Anna

Min D-uppsats känns ännu väldigt avlägsen...

Det "fina folket" på högskolor och universitet, hittar ju hela tiden på en massa nya grejer för att underhålla oss (och sig själva) med äldre utbildningar;)

Ända sedan jag var "färdig" för ungefär 15 år sedan har jag varit steget efter. Trots att jag läste den längsta utbildnings alternativet som fanns och skrev uppsats på den "högsta" nivån som gick. Nu för tiden ”ingår” högsta nivån i utbildningen. Det rent praktiska (nödvändiga) kunskapen lever ett allt mer undanskymt liv. Trots min specialistutbildning + C-uppsats krävs komplettering med en massa "tjafsiga kurser" för behörighet att fortsätta till D-nivå. Har läst "Kvalitativa metoder" men måste också läsa "Kvantitativa metoder" Puh!

Jag säger bara stackars alla med ännu äldre utbildning än jag! Ett stort problem tycker jag, att dessa professionella sjuksköterskor med lång erfarenhet och stort praktiskt kunnande stoppas och undervärderas så. Man måste tex. ha C-uppsats för att få handleda studenter. Gärna handledarutbildning också. Massa poäng. Något som snart bara nyexade har. Tyvärr ger ju inte heller studierna så mycket extra i lönekuvertet.

2008-12-20 @ 12:52:30
URL: http://semlan72.blogspot.com/
Postat av: Anna

PS Tur att man tycker jobbet är så himla roligt - såklart! Förlåt om jag lät som en annan citron förut!

2008-12-20 @ 22:20:30
URL: http://semlan72.blogspot.com/
Postat av: Airam

Anna - SÅ himla roligt är det väl inte ;-)

Jag har länge tänkt att bli avlösare när jag blir stor. Mocka skit och vara ute på fälten. Eller kanske bli trädgårdsmästare, nej det skulle inte min rygg gilla. Att stå o pilla med frön hela våren.

Min grundutbildning är ännu äldre. Och jag är ljusår ifrån uppsatsintresse. Jag avskyr det om sanningen ska fram. Jag avskyr allt sånt akademiskt. För min del är den praktiska biten mitt yrke. Jag är identifierad med att vara snäll och försöka läka. Vränga ord och rota i litteraturen kan de där som inte behärskar EQ syssla med ;-) Men, jag är ju intresserad av att få konkurrera och att få förhandla lön - därför ska jag ändå skriva D. Stackars min uppsatskamrat va ;-)

2008-12-20 @ 23:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0