Ångesthantering

Aktivitet är bra om man inte vill klappa ihop.
Så, nu ligger fyra kilo västeråsgurkor och gottar sig i morbror Gösta´s bästa kallrörda lag.
Fina presenter tycker jag själv.Och i bästa fall, är det nån som bekräftar mig som duktig husmor...

Kommentarer
Postat av: Maja

Du är inte "bara" en duktig husmor, du är ett Ess :o) Åh va´ dom ser goda ut och säkert smakar dom ännu bättre. Tidigare i somras fick jag ett recept på Saltgurka utan socker Yes! Den ska jag försöka göra nästa vecka. Hoppas det finns gurkosar kvar.

2009-08-20 @ 19:21:07
Postat av: Airam

Maja - den där gurkan är verkligen tokgod. Försöker uppmuntra min 85-åriga milla grannfru med diverse. Hon blev änka häromsistens. Det blir lite enkelt för mig att ringa på för att se efter att hon inte sörjer ihjäl sig - med smakprov på diverse. Igår fick hon en burk gurka. Jag påtalade att den behövde dra några dagar och hon förstod. Idag när jag kom hem från jobbet stod hon redo med dörren öppen och liksom skrek rätt ut att gurkan var SÅ GOD. Den lilla rackaren hade inte kunna hålla sig. Så fick jag en skål med Viktoriaplommon. Inte så LCHF precis, men mycket vänligt.

Saltgurkan utan socker låter spännande. Låt mig veta hur det går till? Är det en snabbsaltad?

2009-08-20 @ 21:01:55
Postat av: Maja

Vet du, virriga jag, jag har lyckats tappa bort receptet. Storstäda bland papper på jobbet inför stundande semester är inte bra ;o) Hon har semester nästa vecka, men ska maila mig receptet. Lovar att delge dig :o)

2009-08-21 @ 22:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0