Svintjat

Om en enda till frågar mig om svininfluensan....

Eller framförallt om en enda till, s.a.s. erbjuder sig att betala (och betala bra) för att få förtur...
på något som ju inte ens finns.... inte ens för de värsta penningar, så...
kan det hända att jag använder min woododocka....
för att önska extreme makeover....
på en å annan....

Kommentarer
Postat av: Tina

Åååå, vilket sött litet svin! Han såg ju riktig beskedlig ut, undrar om han är det när han utvecklar sig till influensan? Nej, han finns ju inte än, inte så mycket i alla fall. Men man undrar ju hur det blir, om och när han börjar härja? Det lär inte bli kul för er i vården när alla ska vaccinera sig och även rådfråga och ännu mindre om både ni och vi blir sjuka....! Det lär ju visa sig.

2009-08-17 @ 19:36:43
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/
Postat av: Airam

Tina - frågan är om inte rådfrågningen blir det allra värsta. När folk som aldrig rör sig utanför sjuttioskyltarna i sin by, är de som frågar allra mest, allra oftast och visar prov på skräck, misstänker jag "lite" för intensiv skrämselinformation. Jag tror inte detta blir värre än den föregående fågelvarianten.

2009-08-17 @ 21:31:02
Postat av: Sanna

Kära nån, jag förstår att det är tjat från alla håll o kanter med tanke på det yrke du har. Om tidningarna inte blossade upp braskande rubriker i ren skrämselpropaganda så skulle kanske folk o fä hålla sig lugnare. Tänk så lätt det är att skapa "hysterikänsla", otäckt faktiskt. Kan ändå inte låta bli att dra på smilbanden när jag ser den söta "grismänniskan" med snuvig näsa/tryne:-)

2009-08-18 @ 10:29:44
Postat av: Airam

Sanna - Så är det ju, alltså lite synd om folk som blir så infopepprade. Media har ett otroligt stort ansvar i vad som sker. I att de skrämmer folket. Jag tycker grismänniskan är hemsk. Riktigt otäckt hemsk - ändå är jag inte alls rädd för svininfluensan ;-)

2009-08-18 @ 17:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0