Tjänstebyte

Ynglingen ville ha hjälp "att laga några jeans" och bjöds över idag att få det ordnat. Vad jag då inte kunde tro var att han skulle ha med sig en hel säck med trasiga brallor. Som om jag är en skräddare som syr på löpande band.

Det är jag dock. Men han fick å sin sida agera ljudtekniker.

Så nu har han hela byxor och jag har stereoljud från alla apparater. Inklusive Spotify.
Inte nog med det förresten, en lektion i hur jag hanterar teven:s alla 52 radiostationer som även de går genom förstärkaren har jag fått.

Och ungdomarna har fått information om hur det var på stenåldern, när jag var ung. Att vi först hade en radiomöbel, en rullbandspelare, att jag minns när tv bara hade en kanal och att vi senare fick en resegrammofon i plast.


Kommentarer
Postat av: Margit

Jag minns precis samma stenåldersapparater. Du milde tid! Svårt att förstå hur utvecklingen har kunnat gå så snabbt. Inte konstigt att min hjärna ibland har svårt att hänga med i svängarna!

2009-12-22 @ 02:44:20
Postat av: Airam

Margit - Varje gång ynglingen är här "åker han på" att lära mig något om teven, förstärkaren eller datorn. Jag är ingen teknisk idiot, men det blir bara värre o värre att förstå alla möjligheter ändå. Nu har han kopplat ihop så att husets alla ljud ska gå igenom förstärkaren, men eftersom jag knappt får igång teven, som liksom är sambandscentralen till allt detta, så går jag bet. Det var bättre för ;-)

2009-12-23 @ 01:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0