Personlighetstest

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Jadå, jodå...

Testa här


Kommentarer
Postat av: Margit

hmmm, jag känner i viss mån igen mig i mitt testresultat men tycker att många av svarsalternativen är omöjliga - ofta ville jag svara ja på båda!Kanske visar den reaktionen mest att jag är en latent velpotta, fniss...

2009-10-24 @ 12:02:46
Postat av: Airam

Margit - Vet precis vad du menar. Jag har gjort några såna där tester i samband med anställningsintervjuer, det ÄR svårt. De flesta känner nog igen att man passar in på alla frågor. Tror det är högst normalt för oss människor att velpotta litegranna ;-)

2009-10-24 @ 15:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0