Ambivalent

Mitt hem är på gång att hottas upp. Det måste och ska snart komma färg både på väggarna och de gamla renoveringsobjekten. Nya rumsmöbler är beställda och inväntas i dagarna. Mattor har bytts ut och gardinskifte är på gång. Och istället för att ta tag i det som kan göras precis nu, kikar jag på tavelalternativ. Vill sågärna smycka med nåt nytt. Dessvärre är det nog inte alls min avdelning. Jag hittar massor, men egentligen inget som skulle passa.

  

Hos Easyart kan man beställa "bland över 100.000 vackra konsttryck, affischer, fotografier och litografier från klassiska verk av berömda konstnärer till de senaste trenderna". Dessutom kan man välja inramning eller tryck på canvas. Det finns alltså en sann uppsjö att välja på och många är mycket tilltalande.



Hos NästanÄkta kan man köpa "högkvalitativ inredningskonst utan spekulativa inslag". Det är kopior av oljemålningar och många av de allra mest populära mästarnas verk finns till salu. De handmålas av etablerade konstnärer och av konststuderande i Kina. Priserna är överkomliga.

Problemet är att jag inte hittar sånt jag vill ha på väggarna. Bara sånt jag vill äga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0