Frottéålder

Önskar att jag kunde förstå logiken eller åtminstone få en förstående känsla för ungdomars prioritet. Det tycks finnas en faiblesse för frotté under en viss ålder. För att byta frotté vill säga. Här har det varit barnhelg. De har här hos mig, vad vi kan kalla för egen toa. Därinne finns det de behöver. Handdukar, smörjor, hårprodukter och naturligtvis tvål & tandkräm. När jag nyss tog hand om resterna från helgen upptäckte jag något mycket märkligt. Jag vet att en av dem har duschat. Samma kille har vid ett annat tillfälle spolat igenom sitt hår över badkarskanten. På krokarna hängde när de anlände tre obegagnade handdukar för ansikte och händer. Plus två gästhanddukar. Jag brukar tjata om att de alltid ska hänga upp sina handukar på krokarna efter använding. Tycker själv att det är bland det äckligaste som finns i ett hem, med textil på golven, särskilt våta handdukar.

Lånad bild från Trinityreklam 

Summa summarum hittades det nu på deras toa tre använda badlakan. Två på varsin krok, ett på golvet. De tre småhanddukarna var begagnade liksom gästhanddukarna. Why? Hur ser logiken ut? Tre badlakan, tre plus två handdukar på två personer varav det bara är den ena som har duschat.

Det är som när jag hade hemmaboende större tonåring och verkligen bet ihop för att låta tiden och egenansvaret ha sin gång. Det slutade med att "jag fick" dubbelboka tvättstugan. Åtta maskiner fylldes. Från ett rum på femton kvm. Ingen logik därheller. Det är nåt med åldern...?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0