Pärltråd

Det finns vissa saker som det är mycket vuxenpoäng på. Sånt man inte förstår, kan uppskatta eller ens tänka sig därför att erfarenhet, fantasi och mognad inte riktigt är kompatibelt med allt som erbjuds. Eller vad det nu beror på. Själv har jag framförallt upplevt brist på vuxenpoäng vad gäller smaker. Fast jag erkänner även en hel del total oförståelse för vissa läggningar,  passioner och subkulturella uttryck. Som ett ex har jag extremt svårt för maximal fjollighet hos män liksom värsta formen av fjortisuttryck hos ungdomar. Kanske ligger jag väldigt nära dem båda. Jag känner mig ibland som en transa, och andra gånger som en bång- och vedervärdig tonåring.

Innan poängen för nedanstående trosa har mognat är jag själv säkert för länge sedan passé. Min ålder är ju liksom i värsta fall redan framme vid Tena Lady mini och om förståelsen och självklarheten nånsin hinner ikapp mig, så är jag kanske framme vid Tena Lady Extra Plus. Båda är lika illa om man nu ändå skulle fastna för liknande plagg.

Saken är nog den att jag associerar alldeles galet. Vill inte betrakta mig som vare sig fantasilös eller rigid. String kanrätt kropp vara både läckert och fräckt.

 evasunderläder.se

Mitt sinne för hygien går säkert ändå aldrig riktigt över. Jag funderar, och kommer säkert alltid att fundera på: hur fasen får man rent pärltråden?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0