Inkorrekt

Det har gått över styr med respekten. Nu har 23-åringen häktats inte minst för att han själv erkänt den mest bestialiska våldtäkten den här stan har drabbats av i år. Och utredningen kommer säkert att ta tid. Det är inte ens säkert att grabben själv ännu "vet om" vad han har gjort. Få har väl tackolov så hårt pansar som Linda Chen´s misstänkte mördare. Får tiden ha sin gång erkänner han det han har att erkänna. Värre blir det med att pressa honom om fallen där en färgad man var våldsverkare. I norge och danmark har man publicerat fantombilder på en misstänkt och färgad man som tros ha härjat här i stan. Men det får man inte göra i sverige. Man får inte hänga nån sådär bara. Det är inte politiskt korrekt.

Min store grabb har sina rötter på Sri Lanka och är därför och naturligtvis rätt singalesisk i sitt utseende. Sitt svenska namn till trots kan man med lätthet hitta hans ursprung både från uppgifter och foto i passet. Han hörde till dem som redan på försommaren, på grund av geografisk adress och ålder skulle "topsas" hos polisen. Han är som han är. Och gick dit med sitt goa lite kaxiga skratt och sa:

- Okej, ni letar alltså efter en neger!?

De bekräftade inte, men de förnekade inte leende heller.Igår kväll såg jag på Robinsson. Tror att en av de värsta paktsnubbarna har sina rötter i Turkiet. Han omtalade någon av de andra deltagarna som "Svennebanan". Är det politiskt korrekt? Intressant vilken reaktion det skulle kunna bli om någon bytte ut Svenne mot Turk. Nä, jag är inte SD. Jag är bara trött på politik.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0