VadderatDet är underkläder, men inga behåar som man skulle kunna tro. Det är Magic Pulp. Vadderade trosor. För den som vill ha mer fyllig bakdel, ankrumpa eller kanske som för mig: en medhavd kudde till vardera klinkan. Varför inte - Magic kalsong för oss rumplösa!


Kommentarer
Postat av: Tina Eriksson

Har inte tänkt tanken förut, men varför har detta dröjt så länge? Vadderade bh:ar har ju funnits länge! Problemet för mig som ingår i 50+-gänget är ju just att rumpan tenderar att flytta sig till bh:n.... Ett I-landsproblem å det värsta, men det positiva är ändå att någon vaknat till och insett att alla inte är 25 och vi som dubblerat den åldern samt+ nog har mer pengar än de. Frågan är ändå om man ska skratta eller gråta?

2011-08-17 @ 22:58:10
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/
Postat av: Airam

Tina - jag "gråter" för att jag avskyr att förändras på ett vis som verkar vara oåterkalleligt. En vis gammal gumma sa till mig en gång, när jag berömde henne för sin ålder - tror att hon fyllde 95 då - att det inte var nåt att tala om - "för Maria kan inte förstå hur det är att vara såhär gammal på utsidan och bara 25 inuti". Jo, det kan jag. Nu. När det är dags att införskaffa vadderade trosor ;-)

2011-08-18 @ 18:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0