Varmt

 

Laddade min Crock Pot för en premiärtur för någon timma sedan. Slowcook som ska pågå i 4-5 timmar på låg värme. Och låg värme är det ju beroende på vad man talar om. Inomhus är det nu så himla varmt att den där grytan känns överflödig. Är nästan säker på att maten skulle kunna laga sig själv bara genom att ligga i rumstemperatur. Från att gå från värsta igloon inomhus till bastu på bara några dagar. Undrar vad det är för snille som sköter värmeväxlingen i det här huset.


Kommentarer
Postat av: Åse

Hur blev maten när du lagade i din CrockPot?

2011-02-22 @ 19:31:29
Postat av: Airam

Åse - Åh, den blev härlig! Lillebror hade ALDRIG ätit nåt godare. Fast det sa han å andra sidan kvällen innan oxå, när jag gjorde Chilibearnaise. Hursomhelst, jag grovtärnade en bit bog och laddade grytan med lök, selleri, morötter, vitlök, rödtjut, lagerblad, tomatpuré och kummin. Det blev som en gulasch kan vi säga. Görgod såklart! Och med SÅ mört kött att man nästan aldrig varit med om maken :-)

2011-02-26 @ 14:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0