Borstad



Ända sedan de första kom, har jag borstat gaddarna med eltandborste. Kan ibland längta efter de första exemplaren Rotadent, som fanns hos apoteket. Den hade rund borste som snurrade medan mer moderna ju "bara" vibrerar. Rund snurrande borste är som att få garnityret polerat. Och dessutom var den så liten att man verkligen kom intill i alla skrymslen (?).



Idag är en lycklig dag. Jag har ju fått slarva med tandborstningen pga operationen. Inte för att det den senaste veckan skulle ha skadat eller så, men det har gjort djävulskt ont så fort borsten kommit nära. Rengöringen har precis där fått skötas med GUM SoftPicks och floursköljning. Det är iofs inget problem eftersom jag sen tidigare är rent ut sagt beroende av dem. Gummerade tandstickor som är formade och böjliga som små granar. Fast idag kunde jag riktigt gå lös med tandborsten. Det besvärade inte ett dugg. Kunde tillomed byta till en ny spänstig borste och låta den gå lös och ta för sig.

På återbesöket hos tandläkaren i tisdags blev hon minst sagt imponerad. Hon hade inte sett maken till läkkött. Det gick knappt att se ärret tyckte hon. Så går det när man är mentalt förberedd. Jag har haft ett halvår på mig och dessutom gjorde jag precis som hon uppmanade. Jag hade tampongerna hårt tryckta mot tandbenet sålänge jag kunde. En förutsättning visade det sig. Smärtfri och kliniskt ren på två veckor. Wow.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0