Märktavla

Har länge funderat på vad jag ska göra åt min gamla tatuering. Ta bort den eller fylla i på nåt vis. Min storeman har höga planer. I hans värld är det tydligen okej med gaddade kärringar. I min sisådär. Det beror på hur och var förstås. Eller framförallt hur de visas upp. Min syns om den syns, men det är inget jag jobbar för och har heller aldrig gjort. Kärringar som klär av sig när alla andra på en bild är klädda avslöjar sig på ett för mig osympatiskt vis. Å andra sidan är ju det här livet bara en resa. Bara folk mår bra, så är det väl i sin ordning tänker jag.

Nu har jag nog kommit på lösningen. Brukar säga till "storemannen" att de kommer dra det gaddade skinnet av honom en dag. Och kanske kommer han fortsätta finnas som en lampskärm eller så. För min egen person vore det okej, men det är vägen dit som skrämmer.

Så kom jag på det. Man skulle använda en del av sin kropp som en slags VDN-märkning.

 Dillons blogg

På min skulle det kunna stå att jag vill sova på höger sida. Att jag inte gillar blodpudding och bläckfisk. Att jag blir nervös av plisserade kjolar. Att jag definitivt inte passar i gult. Att jag bara vill tvätta mig med tvål om händerna och duscholja resten av kroppen. Att jag behöver värme både till skinn och själ. Att de ska spela Peter leMarc. Och att mannagryn och  välling är förbjudet i min värld.

En lösning utifall att jag själv hamnar på hemmet.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0