Pedofili

Om hela 20st ruggugglor nappade på en säregen snubbe på en dejtingsajt, så undrar man ju verkligen hur många som "tackade nej" när han informerade om sina preferenser 'sex med avföring, sex med djur och sex med barn". Såna tankar gör mig inte bara heligt förbannad. Jag är i chock och känner en avsky som är svår att bära. Plötsligt kan det vara kreti och pleti som tänker och fungerar så här omänskligt och desperat.

Att kvinnor utövar pedofili är ändå rätt ovanligt. Eller har varit, om man nu ska ta detta till sig. Sjukare än genomruttet. Inga däggdjur närmar sig sina små avkommor sexuellt. Alla mödrar oavsett art, skyddar de små. Naturlagarna ser till att vi tillomed skyddar andras ungar. Eller ska se till.

Om artiklarna runt utredningen som sker stämmer, rör det sig om både mammor, mormödrar och farmödrar. Tillomed om barnledare från svenska kyrkans söndagsskoletimmar. Finns inte Gud med i de sammanhangen!? Hur fan kan han låta det ske!? Och hur fan kan det komma sig att 20 st kvinnor mellan 39 och 70år inte uppfattat att det är direkt förbjudet att medverka till att barnpornografi sprids. Att man faktiskt är direkt skyldig att stoppa sådan trafik.

Jag tänker att det måste ha funnits massor med kvinnfolk som digitalpratat med den där snubben från Borlänge. Hur många? Om tjugo till synes desperata kvinnor nappar på slik nätgalenskap - hur många normalfuntade har då under tidsförloppet tackat för visat intresse? Och vågar de isf gå ut och berätta vad de upplevt? Vågar de känna in naturlagen och stå upp för att de kände avsky, men just i det tillfället skämdes såpass att de inte vågade sätta igång medialjuset på honom med risk att få reflekterande ljus på sig själva. Just nu tror jag inte det, men jag hoppas på att få bli förvånad. Och stolt. För att åtminstone de flesta av kvinnfolket väljer att skydda barnen. Allas barn.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0